PARTNEREINK -> JOHN DEERE

JOHN DEERE

Minden, ami az Ön pázsitját gondozza.
Több mint 170 év szántóföldi tapasztalat kellett egy olyan jó fűnyíró gép építéséhez, melyet Ön kísér, vagy amelyen Ön ül. Ehhez folyamatos fejlesztés kell. Ez az, amiért a John Deere naponta egymillió dollárt költ a kutatásra és fejlesztésre. Évente a szabadalmak százaival jelenünk meg és ez mind hasznos a gépeinket használóknak. Mielőtt kitalálná, mit vár egy fűnyíró géptől, javasoljuk, hogy nagyon alaposan figyeljen egy dologra – mi van benne.
  • Mindent tudunk a fűnyírásról. 1986-ban a tapasztalatunkat egy lépéssel tovább vittük. Elkezdtünk fűnyíró gépeket, univerzális szállító járműveket, talajlevegőztető gépeket és egyéb talajápoló gépeket gyártani. Ma mi vagyunk a vezető erő a pázsit és a gyeptalajápoló gépek iparágban. Ez választ ad a kérdésre, ha a profik ránk bízzák a pázsitjukatt, Ön miért ne tenné.


    • Lenyírtunk több mint 10000 golfpályát: Mindenki pázsitja más. Ez az, amiért a John Deere többféle fűnyírási módszert tud ajánlani. Akár mulcsol, vagy összegyűjti a füvet, akár kifújja, van fűnyíró gép az Ön számára.
    JOHN DEERE hivatalos oldal.

    JOHN DEERE kerti traktor katalógus!