PARTNEREINK -> GARDENA

Kérem kattintson további információkért!

 • Vigyünk vizet a kertbe

 • Tökéletes gyepöntözés

 • Még szebb növények

 • Automata öntözés

 • Tervezés és telepítés

 • Miért jó az öntözőrendszer?


Vigyünk vizet a kertbe!

Ilyen kényelmesen eljuttathatja a kert bármely szegletébe a vizet!

Az öntöző kanna cipelése már a múlté, ma már a pázsit alá telepített Pipeline rendszer a modern választás. Így juttathatja el kényelmesen a vizet a kert bármely szegletébe. A vízkonnektorokból bármikor vízhez juthat, manuális öntözéskor.
„Pipeline” – így nevezik a GARDENA föld alá telepített rejtett vízforrásait. Az ötlet nagyon egyszerű: „Nyerjünk vizet a vízkonnektorból”! A rugalmas műanyag csövek láthatatlanul a föld alá telepíthetőek és a kert szabadon választható pontján kivezethetőek. Ahol vízre lesz szüksége, oda telepíteni kell egy vízkonnektort.


A GARDENA Pipeline rendszer előnyei:
 • A vízkonnektorhoz különböző eszközök csatlakoztathatóak, például: locsolópisztoly, öntözőrúd, esőztető vagy kerti zuhany.


 • Még a GARDENA Micro-Drip-System csepegtető öntözőrendszer is csatlakoztatható a vízkonektorhoz, mellyel kényelmesen megoldhatja sövényei, veteményesei, virágágyásai, balkon-és terasznövényei öntözését.


 • A Pipeline saját víztelenítő szelepének köszönhetően fagyálló. Így a tél sem okozhat problémát!


 • Felejtse el a szanaszét heverő kerti tömlők és kitaposott fűfoltok látványát! A kert mostantól mindig rendezett lesz. „ Vizet a konnektorból” – egyszerű és gyors felhasználást tesz lehetővé. Szakszerű letelepítéssel néhány hét alatt már nem is tűnhet a munkálatok nyoma.

Tökéletes gyepöntözés

Eső a föld alól – íme, a tökéletes gyep titka!

Az észrevétlenül, föld alá telepített süllyesztett szórófejek gondoskodnak a pázsit rendszeres és tökéletes öntözéséről. A letelepített esőztetők a víznyomás hatására kiemelkednek és végzik el az öntözést. Dolguk végeztél pedig visszasüllyednek a föld alá.
A GARDENA Sprinklersystem egy olyan professzionális öntözőrendszer, mely az igényeknek megfelelően egyedien alakítható és minden kényelmi szempontot kielégít.

Nagyteljesítményű süllyesztett esőztetők képezik a rendszer alapját, melyek különböző méretű és formájú gyepterületek öntözésére hivatottak. A letelepített rendszer szakszerű öntözéssel gondoskodik a tökéletes pázsitról.

A megfelelő esőztetők használatával egyedi formájú kertek is szakszerűen öntözhetőek. Ez fontos feltétele annak, hogy a pázsit esztétikája rendezett és egységes képet mutasson.


Döntő érvek a süllyesztett esőztetők mellett:
 • A pázsit-fenntartásnál nem zavarnak, hiszen tartósan a föld alá vannak telepítve!


 • Az öntözőberendezés, a víztelenítő szelepnek köszönhetően fagyálló. Az esőztető (T200 és 380) memória funkcióval vannak ellátva, így nem lehet tartósan elállítani.


 • Vandalizmus biztosak.


 • Az esőztetők, GARDENA vezérlővel automatikusan működtethetők. Így öntözhet éjszaka vagy hajnalban, illetve akár a nyaralás alatt is!


 • A süllyesztett esőztetők szinte észrevehetetlenek, dolguk végeztével visszasüllyednek a föld alá. A szomszédok pedig csak csodálkoznak: Hogy csinálja mindezt?Még szebb növények

Ismeri a szép növények titkát?

A csepegtető megoldással, minden egyes növényét egyedileg öntözheti és így akár 50% vizet is megtakaríthat, ami a hagyományos öntözés során elpárologna…
A leggyakoribb ok, hogy a növényei nem pompáznak tovább: a helytelen öntözés. Mindamellett, az ideális mennyiséget nem egyszerű megtalálni…

Ahhoz, hogy igény szerint tudjuk szabályozni az öntözés gyakoriságát és mennyiségét, folyamatos felügyelet szükséges. Ha erre nincs ideje vagy kedve, akkor hagyja, hogy a GARDENA Micro-Drip-System dolgozzon Ön helyett…
Döntő érvek a csepegtető öntözés mellett:
 • Vízmegtakarítás: a víz egy ponton keresztül, párolgás nélkül jut el a növények gyökérzónájába és ott cseppszerűen elterül. Így vizet takaríthat meg. És…


 • Még szebb növények: A növényekről jobban gondoskodik a csepegtető öntözés, mint az esőztető, minimális felhasználás mellett. Így a növények szépek maradnak és az eddig vízhiánnyal küzdő növények is kivirulnak.


 • Időt takarít meg vele: Ami az öntözőkannával eddig órákig tartott, azt most egyszerűen a vízcsap megnyitásával elintézheti, öntözőkomputer csatlakoztatásával pedig, teljesen automatikusan.


 • Rugalmasság: Minden öntözési feladathoz létezik egy megfelelő műszaki megoldás: a terasznövényeket úgynevezett végcsepegtetőkkel öntözzük, a balkonládákat sorcsepegtetővel, a virágágyásokat pedig permetező fúvókával. Üvegházakba ködfúvókával, haszonkertekbe pedig négyszögesőztetővel öntözünk.


 • Elemenként összeépíthető: A rendszer minden felhasználási területhez illeszkedik. Új növények beültetése esetén, tetszés szerint bővíthető.


Automata öntözés

Miért öntözne manuálisan – ha a rendszer megteszi Ön helyett!

Elég egyszer beprogramoznia és a rendszer már ma öntözni kezd. Ez még több szabadidőt biztosít önnek és megakadályozza, hogy kedvencei időhiány vagy feledékenysége miatt kiszáradjanak…

Egy újabb lehetőség: ne csak az esőztetők működését bízza a modern öntözési automatikára, hanem a csepegtető öntözés vezérlését is, a balkon- és terasznövények számára.

A nagyméretű rendszerek speciális vezérlési megoldásai mellett, választhat az öntözőkomputerek, melyek egyszerűen a vízcsapra csatlakoztathatóak, vagy az ennél is egyszerűbb öntözőórák közül.

Néhány praktikus segítővel könnyedén meghatározhatja kertje időjárását az elkövetkezendő pár napra. Gondoskodjon az esőről!

Az automata kertöntözés előnyei:

 • Megbízhatóság: az öntözésvezérlés megbízható és pontosan a beállított időpontokban öntöz.


 • Optimális öntözés: Elegendő egyszer beállítani és aztán mind a pázsit, mind a növények rendszeres és optimális öntözést kapnak –; ; ; kertje zöldell és kivirágzik, mint még soha azelőtt.


 • Öntözés helyett pihenés: a legnagyszerűbb az összes előny közül: Ami eddig órák hosszat tartott, az most magától elintéződik!


 • Vízmegtakarítás: a talajnedvesség és esőérzékelő szenzorok gondoskodnak arról, hogy esőben vagy kielégítő talajnedvesség esetén a rendszer ne öntözzön. Így vizet takaríthat meg.


 • Függetlenség: a technika felszabadít! Nincs kedve megkérni a szomszédokat, barátokat vagy az ismerősöket, hogy lássák el a kerti munkát, míg Ön nyaral? Az automataöntözéssel ez nem probléma! Elvégzi a munkát magától. Így lesz a nyaralása még zavartalanabb…Tervezés és telepítés

Ki tervezi és telepíti le az automata öntözőrendszeremet?

A professzionális öntözőrendszer tervezéséhez és telepítéséhez szaktudásra, precizitásra és termékismeretre van szükség. GARDENA Competence Partnerként, mi ezekkel a tulajdonságokkal mind rendelkezünk…

Megbízható, hosszú életű öntözőrendszert és szolgáltatási garanciát szeretne? A mi tapasztalatunkra számíthat! Jól ismerjük a GARDENA termékeit és rendszereit, így igazán szakszerű tanácsot tudunk Önnek adni.

Amennyiben mi telepítjük le GARDENA elemekből épített öntözőrendszerét, 3 év termék garanciát és min. 1 év szolgáltatási garanciát biztosítunk Önnek! Kell ennél nagyobb biztonság?

Hogy juthat Ön legegyszerűbben egy új öntözőrendszerhez?

Egyeztessen velünk egy időpontot, elkészítjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Sok sikert kívánunk Önnek ötletei megvalósításában!

Miért jó az öntözőrendszer?

Számos jó érv szól a telepített automata öntözőrendszer mellett. Íme, a 10 legfontosabb…

1. Kényelmes és időt takarít meg vele: az automata öntözőrendszer növeli a szabadidőt és megspórolja a fárasztó munkát, amit eddig az esőztetők kihelyezése vagy a tömlő húzása okozott.

2. Függetlenség: az automata öntözőrendszer függetlenné tesz, nincs ráutalva a szomszédokra vagy a rokonokra.

3. Gazdaságosság: az automata öntözőrendszer segít a vízzel való spórolásban és a költségek csökkentésében.

4. Értékmegőrzés: A sok pénzt és energiát igénylő kert, a megfelelő és szakszerű öntözés hiányában, gyorsabban tönkremegy.

5. Észrevehetetlen: az süllyesztett esőztetők alig láthatóak és akkor öntöznek, amikor senkit sem zavarnak, pl. éjszaka.

6. Lenyűgöző: az öntözőberendezés láttán ismerősei, szomszédjai, barátai csodálkoznak – „Eső gombnyomásra”, lenyűgöző!

7. A problémás helyekre a legjobb: azokon a helyeken is alkalmazható, melyek védettek az eső elől, pl. tetőkiszögellések.

8. Jó ár - teljesítmény arány: kényelmes megoldások már kevés pénzért is elérhetőek. A végleges ár függ a víznyomástól, a telek adottságaitól és a rendszer összetettségétől.

9. Még szebb kert: A legjobb az összes érv közül! A professzionális öntözőrendszer a kert növényeit és pázsitját egyenletesen és szakszerűen öntözi, egészséges növényeket és esztétikus pázsitot eredményez. Így okoz az öntözés örömet!

10. Ne feledje! A szép és ápolt kert nem csak a komfortérzetünket javítja, hanem az ingatlan értékét is jelentősen növeli.